Kokostoppe med marcipanKokostoppe med Marcipan har følgende ingredienser:
3 æg
200 gram Kokosmel
5 dadler (tag stenene ud)
40 gram mandler (males til mel)
1 tsk. vanillepulver (ikke vanillesukker)
4 spsk. flydende øko Honning acacie (fås i f.eks. føtex) Hvis du ikke tåler sukker kan du bruge 2 tsk. flydende Stevia (fås i Netto)
100 gram groft revet marcipan (se opskrift på marcipan lavet på mandler og honning her)

 

Kokostoppe med Marcipan – Sådan gør du:

Pisk æg, honning og vanille sammen. Mos dadlerne i.
Tilsæt revet marcipan og herefter mandelmel og kokos.
Sæt dejen på køl i ca. 1 time til dejen er fast.
Form kokostoppene og sæt på bagepladen med bagepapir
Bages ved 180 grader i ca. 15 min (de bliver lidt lysebrune på toppen)
Kokostoppene køles af og dyppes i smeltet Mørk 86% chokolade
Kokostoppe med marcipan Kokostoppe med Marcipan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *