rødbedebøfferNogle gange har jeg ikke lyst til kød! Så er disse rødbedebøffer helt fantastiske! Som morgenmad, frokost og til aften. De kan selvfølgelig også spises, som tilbehør til kød og så er de lige til at lægge i madpakken eller medbringe som små “snack hapsere” på en lang arbejdsdag.
2 store rødbeder (revet)
50g. sesamfrø
50g. græskarkerner (hakkes)
2 æg
Salt og peber
Alle ingredienserne blandes sammen, formes som bøffer og steges i rigtig smør (økologisk), kokosolie eller olivenolie.

Rødbedebøffer som Burger Bøf

sund burgerDe lækre rødbedebøffer kan også bruges som bøf i en lækker sund burger, som her på billedet.
Brødet er lavet af mandler og husk – se opskriften her!
Læs mere om, hvorfor rødbeden er så sund her!
 

2 Responses

  1. Mums, der stod rødbedebøffer på menuen til aften. Da jeg ikke havde sesamfrø og græskarkerner hjemme, erstattede jeg det med hakkede mandler og solsikkekerner.
    Tilbehøret var bådkartofler og en let salat :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *