?Rawfood for hele familien? er for dig, som ønsker at få lidt ny inspiration til en sund og grøn hverdag. I denne bog er der fokus på morgenmad, frokost, aftensmad, dessert – og temaer som fermenteret mad, mexikansk, østen, italiensk, brød, snack og kager.
Med denne bog ønsker forfatterne at inspirere dig til en mere grøn hverdag på en sjov og lækker måde, hvor hele familien kan være med i køkkenet.
Vi har talt med en af forfatterne til bogen. Mød Ida Hjorth Sørensen her:
SUSHI på den rå måde uden hvide ris og fisk
5-7 nori tang blade
Fyld:Grøntsager efter eget valg (spinat, avokado, spirer, agurk, rød peber, radiser, gulerødder, bladselleri, rødkål, mango m.m.)
Karry ‘ris’ og grøntsager som fyld og ekstra tamari som dyppelse
Karry?ris?:
4 dl solsikkekerner
1/2 dl tamari
1/2 -1 dl vand
1/2 dl olie
1 spsk citronsaft
1 tsk karry pulver
1 tsk gurkemeje
1 tsk tørret hvidløgspulver
1/2 tsk stødt spidskommen
1/2 tsk stødt ingefær
drys muskat
Karry?ris?:
Blend solsikkekerner til melet konsistens i en foodprocessor.Tilfør de øvrige ingredienser og blend rigtig godt til cremet, tyk og rustik konsistens.
Sushi:
Karry?ris? smøres på ca.halvdelen af et nori blad i et tyndt lag ud til kanten.Fint skåret grøntsager i lange strimler lægges på midten. Nori bladet rulles så stramt som muligt henover grøntsagerne uden at ødelægge bladet.Vand eller tamari smøres på det sidste stykke tang, hvor der ikke er karry?ris?, så det ?limer? tang bladet sammen.Rullerne stilles i køleskab inden de skæres i mindre stykker med en skarp kniv. Serveres evt.med tamari og salat.
Så er der Rawfood for hele familien – Vi er helt vilde med bogen..
Du kan sende en mail til Ida på kontakt@karmakoekkenet.dk for forudbestilling af bogen. Bogen kommer til at koste 249 kr. plus porto. Den indeholder 183 sider og 132 opskrifter.
Senere kommer den til salg i helsekostbutikker og på Saxo.
Her kan du finde Ida og KarmaKøkkenet på Facebook!