mini triathlon

Mini Triathlon (iforms)

I dag har min veninde Maria og jeg deltaget i I Forms kvinde mini triathlon i Gentofte.

Det fede ved mini tri er, at alle kan være med! Da jeg første gang deltog i et mini triathlon i Brøndby i 2008, følte jeg mig ret kikset da jeg kom med min cykel, som var fint beklædt med både cykelkurv og barnesæde. Men efter jeg havde set mig lidt omkring erfarede jeg minitri er for alle. Der var både super jernkvinder på rigtige triathlon cykler men også massere af motionister, som jeg, med barnesæde og cykelkurv ;)

Et minitri starter med svømning (valgfri svømmestil) efterfulgt af cykling og slutter med løb.
I dag var distancen 300 m. Svøm i bassin (heldigvis), 20 km. Cykling og 4 km. Løb. Jeg siger heldigvis til bassin fordi jeg selv dynes at det er meget udfordrende at svømme i havet i Danmark hvor vandet er mega koldt!

Det kræver ikke den store træning for at kunne deltage i et minitri. På Iform.dk kan du finde et 6 ugers trænings program med løb, cykling og svømning.

Jeg vil gerne høre dine erfaringer med mini triathlon så del endelig i kommentar feltet.

Den stolte redaktion efter dagens løb ;)

20130609-124516.jpg

20130609-124546.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *