jeg nyder den sidste sne

Jeg nyder den sidste sne – not!

Giv os nu det forår vi fik en bid af i sidste uge! Jeg har brug for en lang VARM løbetur, hvor jeg kan stoppe op og strække ud uden at jeg får forfrysninger i kroppen, så den ikke kan ikke ka starte op igen.

Jeg tænker tilbage på de varme løbeture sidste år i bulgarien, hvor jeg løb i middagssolen i 35 graders varme og måtte løbe i skyggen og have penge med i mine løbeshorts til at købe en halv liter vand hver gang jeg havde løbet 500m.
Ahh fik helt varmen ved den tanke.

Back to reality. Men mon ik det var sidste gang denne venter jeg skovlede sne i dag?
Hvis du har nogle gode vinterløbe fif så del dem endelig med os andre.

20130313-104945.jpg

20130313-104954.jpg

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.