Banan PandekagerVerdens nemmeste Banan pandekager og lækker “roulade”
Tar kun 3 min. før de skal i ovnen i 25 min.
Skær ud og du har lækre sunde pandekager.. Super gode – også i madpakken.
Til 2 bradepander (husk bagepapir – jeg siger det bare :o) :
10 æg
5 bananer
2 tsk Kanel
1 spsk. husk
1 tsk Kardemomme

Blend og put i oven 25-30 min. på 150 grader (varmluft)
Skær ud i firkanter, hjerter eller ringe og nyd. Pigerne elsker dem i madpakken helt naturel :o)
Når der skal guffes elsker vi dem med hjemmelavet is, med friske bær eller med hjemmelavet mamelade.
De kan også stege dem på panden i rigtig økologisk smør, hvis du har tid og lyst. De bliver små og tykke, lidt som amerikanske pandekager.

Den ene bradepande banan pandekager, kan du hurtigt lave til en lækker Roulade

Du skal bruge:
15 dadler (tag stenene ud)
50 gram økologisk rigtig smør (tag ud af køleskabet lidt før så det bliver blødt
3 tsk. Kanel
Kør det i en hakker eller foodprocessor.
Massen smøres ud på den den store banan pandekage i den ene bradepande.
Rul stramt og læg på køl i ca. 1 time.
Skær ud til små roulade stykker.

Se med her, hvor hurtigt det er når Filippa og Sarah laver banan pandekager og roulade.


Her finder du en anden variant af sunde pandekager

2 Responses

  1. Hej Sanne,
    Hos os der holder den ikke mere end 1-2 dage så er den spist :o) Jeg tænker at den bliver tør hvis den står mere end et par dage i køleskabet.. Jeg har ikke prøvet at fryse.. de skal nok i ovnen igen når de skal tø, altså pandekagerne og så tror jeg de bliver tørre, rouladen kunne jeg godt forestille mig kan fryses og så bliver lidt konfekt agtig helt kold.
    Lad mig/os endelig høre når du har prøvet at fryse, hvordan det bliver…
    Kh. Mathilda

  2. Hvor længe kan rouladen holde sig på køl? Og kan man fryse hhv pandekagerne og rouladen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *