Persondatapolitik

Når du handler hos Mathilda Mortensen, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at jeg kan gennemføre dit køb. Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev er det ligeledes nødvendigt for mig at du som minimum oplyser dit navn og din mailadresse.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Alle informationer, som du overdrager til MathildaM.dk, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres via Quickpay´s betalingsmodul og kommer aldrig i MathildaM.dk´s besiddelse. Ligeledes gælder det såfremt du anvender Mobilepay som betalingsmetode. MathildaM.dk er dataansvarlig, og databaseserver er forsvarligt sikret og aflåst. MathildaM.dk opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Om logstatistik

Logstatistik bruges på MathildaM.dk. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

På MathildaM.dk anvendes logstatistik alene med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
– navn
– adresse
– telefonnummer
– e-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen (ydelsen) til dig via enten mail, Postnord eller GLS.

Personoplysningerne registreres hos MathildaM.dk og opbevares i 5 år (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikres det, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Jeg har som ejer af MathildaM.dk, alene adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysningerne afgivet til MathildaM.dk videregives eller sælges på ingen måde ikke til tredjemand, og der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos MathldaM.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet kan du ligeledes altid selv afmelde det igen. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse med dette rettes til MathildaM.dk via e-mail : hej@mathildam.dk